15 June, 2010

Kerajinan dan kesusilaan

Salam semua :D

Baru2 ni aku tetibe jadik malas. Itu malas, ini malas. Haishh ape nak jadi. Aku pun tak tau ape yang aku rajin. :))
Ouh aku rinduu someone. Jayy, tulun aku ! Tetibe nak balik sekolah, penat woo cuti.. duduk berehat tak buat ape pun penat tau. Aku bukan la kaki blog macam orang2 laen. Aku blogging bile free jee.

yea, aku pn pelik. Ade insan yang24hours ontheline. Tak tido ke? Makan? Mandi? Abeh berkulat duduk depan komputer/Lappy. aku jarang ontheline. Aku nak tumpukan kat study laa =D. Well, saying the truth, aku baru je dalam dunia belog nih. So, itu ini taktau. weng2.. :D

Hope aku cepat besar.i'm now 16teen! ILYSM ! erkk... da stat jiwang duhh.. Tadi bace manga jap. Naruto latest,,,
Berjuraian air mate sedih woo.. sape kate bace manga takde feeling ? Ouh aku rindu my koibito~ Okay la, pasni aku mau layan anime plak. Death Note. Dari taun lepas tak khatam2 lagik. haishh..

Aku cadang nak bagi award kat beberape orang blogger yang aku sayang. Suke aku bace blog mereka. :D
Hencek Tandas ngan Hencek Darkbatman yeahh. Erm, tengok la dulu kalau aku sompek..

Awak, i m u (^.^)
Awak pernah ingatkan saya.. jangan main dengan kucing.. sebab saya ada asma.. ^_^.... ohh~ saya rasa sayu bila tengok kucing2.. tak kira la jantan atau betina.Nanti saya teringat kat awak la.. apa khabar awak agaknye?
Motif saya kat sini.. nak cakap thanks kat awak, yang mengingatkan saya.. pasal asma tu.. Why you so care about me? i know! i know! only we know.

okeh2, aku nak gi reply mesej. chow~


http://www.smileycodes.info


No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX