06 June, 2010

Kalau Aku Ada "Power" apa yang akan aku buat ?

selfish a.k.a jualikan


Aku nak jadikan diri aku laa manusia paling bahagia kat dunia.
People always say, want to help others,
tapi tu semua tipu. Kalau seseorang tu
dah ada sesuatu yang berharga, susah nak ingat
kat orang lain. Sama la seperti sesuatu yang kita
sayang, mesti la payah nak bagi orang.
Mungkin ada segelintir je yang tolong orang
dengan ikhlas. Ouh yes. Aku tak cakap orang tu aku,
sebab aku ni pun jual ikan (selfish).

Oh ye, start from this, entri aku kat blog
takkan panjang lebar lagi.
I want to make it short and simple.
.TAmAT.




http://www.smileycodes.info

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX