19 June, 2010

Aku DiTag oleh Si Polan


Jeng jeng jeng !


Ok, aku malas nak berceloteh sebab dah larut pagi nih. Tadi, aku check belog aku nih. Pada pukul 7.11 p.m. 19 jun 2010. (ha..ha.. kantoi on9 time maghrib)

Lepas tu, aku mendapat tau bahawa aku telah ditag oleh Si polan bernama Cik Firsya Melissa.
Beliaw belum berkahwin ye sesape berminat, sila lawat blog beliaw. thanks ye Cik.

Okeh, tag nih pasal 20 perkara tentang diri aku. Jeng jeng!

Okeh,nak tambah sikit laa..

20 Perkara Special Tentang Aku.
(weng weng :D)

1. Nama Penuh aku, Nor Adibah Binti Luawi. fullstop..jangan banyak tanye.

2. D.o.b : 28 April 199___ (sila isi tempat kosong)

3. Aku suka makan pisang.

4. Nama boyfren aku Matsuyama Kenichi. (betul wa cakap luu)

5. Asst.class monitor yang dedikasi, cekap dan berwibawa.

6. Ada 2 tangan dan 2kaki.

7. Aku takut cicak. ( labah2 , katak etc etc terkecuali )

8. Blog feveret: Tandas Lelaki. what's up bro Tandas?

9. Ada helikopter sebiji kat rumah. besaa

10. Anak ke3 dari 2 adik beradik. (no lie)

11. Aku skolah pondok je.. tapi besa.

12. Aku sangat2 menyukai+mencintai+etc etc manga ngan anime. Kau sebut je manga ape, huh! kompem aku tau. (cheh ...)

13. sopan santun orangnye.. :D *hakhak

14. I'm a survival.

15. Tak single and unavailable. haha.

16. Seorang yang mesra alam.

17. Aku ni cool.

18. Ahli Ryuzaki Fan club :D

19. Suka subjek bahasa jepun kat sekolah.i love Japan.

20. I'm the legend :) hahahaha.


Perhatian: Mempercayai setiap apa yang ditulis oleh aku adalah perbuatan yang merbahaya ibarat menepek taik ke muka sendiri.

Yare2, orang seterusnya yang nak di tag ialah___

Jeng jeng jeng!

Makan budu tepi jalan,
Sekian boleh jalan.


http://www.smileycodes.info

2 comments:

-fickryhisham- said...

Wahhh!!!

Thanks a lot pasai sudi tag
blog aku yang meraban tue!!!

Kekekee~~~

*Actually name aku Fikri~~ Hisham tue name ayah aku huhuu...

Tapi takper~~~

Aku tetap appreciate it !!!

Diba Chan said...

welcome.. hehe.. maap salah name. ;)

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX