05 May, 2010

Kemanisan CINTA




Ahaha! yeah yess. Why do i look so weird today?
OKay, motif aku kali ni, mahu membicarakn tentang CINTA. Wehu!
Hah! Hah! tu nak cakap aku jiwang la tu. Korang silapp besarrr ye~

Cinta tu kompleks.Sukar untuk ditafsirkan.Kerana Cinta diri boleh binasa.

Okay, kita sebagai umat islam yang telah dipinjamkan nyawa da sebagainya oleh ALLAH S.W.T.
seharusnya mencintaiNYA! DIA yang maha esa. Cintakan ALLAH itu manis, jiwa jadi tenang..
masalah pun dapat selesai dengan mudah. kerana;

Sesunggunya ALLAH akan membantu hamba-hambanya yang mentaati dan mencintaiNYA.
Macammana nak merasai kemanisan CINTA ILAHI?

Peliharalah solatmu.
Kerana solat itu tiang agama. sekiranya kita tidak menjaganya, maka runtuhlah tiang dan agamamu.

Ok lah.Entri aku ni bertujuan sekadar saling mengingati. So, sesape yang online tapi belum solat, pegi la sola dulu okay?

Wassalam

EndOfDeeBlahBlah


1 comment:

Farra Rizal said...

bez cite awak...

join blog saye..

http://terataimewangi.blogspot.com/

Sy Dah Follow Blog Awak

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX