20 May, 2010

Ceritera Edisonizer


Salam.Entri ni khas ku dedicated kan untuk klasmate ku bukan soulmate ye~

Gigi putih berseri=seri,
Bila tersenyum terserlah gigi,
Ketua Kelas Edison jawatan diberi,
Itulah dia Azmeer Fakharurrazi.

Bila bercakap tak keluar suara,
Saat berbahas terkeluar semua,
Sopan santun manis orangnya,
Penolong kelas, Anis namanya.

Okay, tu je pantun yang mampu aku buat. Kalau buat orang sume orang, mati la aku. Dah la ada 30 orang dalam kelas tu.

Buat rakan2 ku;moga berbahagia di Edison hendaknya.chewahh

.Aqmal Masud.
.Mad zam.
.Shafizan.
.Affendy.
.Luqman Hakim.
.Fahmi omar.
.Hazwan Haleem.
.Hafizi Hamid.
.Latip Omran.
.Nik Ahmad Fakri.
.Najmi Nordin.
.Ahmad Azmeer.

.Noraniza.
.NorAdibah.
.Fatihah.
.Aifa Taib.
.Anis Farah.
.zakiyyah.
.Afiqah.
.Sakinah Amran.
.Ain Nadhirah.
.Hanani Rushan.
.Amira Bakar.
.Shira Zuperi.
.Suhaila.
.Ummi Syahirah.
.Syazwani.
.Nadiah.

Selesai sudah, tapi.. baru2 ni, seorang rakan kami telah meninggalkan bumi selandar yang harmonis tu dan di telah selamat kembali ke St.David, his old school. he's Nik ahmad Fakri.
Adoy Nik, why you leave us?

And..
A new guy replaced Nik, and his name is Said Hanafi from 4einstein. Ades... lepas ni kena buat list baru untuk kelas. Berat tulang rasenya. haishh

Ok, till we meet again in next entry.
Next entry will be in english. Saje nak menggila sket.


EndOfDeeBlahBlah



No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX