30 April, 2010

GiRL Generation





gile ah.anda bole pilih girls nih ea.
Comel2 belaka.wiwitt


APRIL ya~

Ini cuma gamba hiasan. i'm lovin' it.

Salam .... ;)
Entri baru Diba chan dengan senyuman manis.
Kepada kamu, kamu dan kamu. Thanks ya~
Kelmarin, tanggal 28 April 2010.. birthday aku.
Unfortunately, ade spotcheck kat asrama. Abeh
handphone aku kantoi.Tak dapat free call.sob~
biar la, bukannya aku heran sangat pun dengan enset uh.
Handset boleh beli baru.simkad boleh renew.
Wa tak kesah. redha je..

Time besday aku tu jugak, aku menangis.LELEH gila..
Sebab terharu, dia wish aku.
Kepada semua yang lahir bulan 4, hepi bezday aku
ucapkan. Korang bertuah sebab lahir satu bulan dengan
orang macam aku. hahah. ;)

Happy Birthday to you guys ;)
People born on april always Lucky.

1. Firdaus omar 17April

2.Shahidah Abdullah 18 April

3.Khairul Amri 24April

4.Najmi Nordin 26April

5.Farizah Rahimi 28 April

6. Kak Izzaty Iz 28April

May u be blessed guys.Thanks to you dear.Aishiteru zutto. I L U.

EndOfDeeBlahBlah

04 April, 2010

COOOMMMEEEEELLLLNYYEEEEE

ouh tidak~
Lately, aku semakin kemaruk
dengan cute stuff,cute person,cute baby,
cute animal,cute guysLAH.haha.
Tapi, aku memang minat benda2 cute nih.
Kawaii dalam bahase Jepun.



Japan RedGrape.CUTE GILA

Japan GyozaMeatDump.SUMPAH CUTE.

Entri kali ni tade motif.Sekadar meluahkan rase dihati.Lepas ni entri aku hanyalah
entri yang dijadualkan kerane aku mau balik asrama.yaa yess, Asramaku syurgaku.
KONONnyeLAH.

Dakara,jane.



MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX