21 February, 2010

KEMBALI

Salam.. Hye..
Kali ni, tak seperti biasa.. aku memberi salam Assalamualaikum.
Tapi kali ni, aku nak ringkas2 je. Because i'm in hurry.. aiyakk~
Mau balik hostel la kawan.. SBPISelandar la kawan~aiyaaa..
(Banyak malas oh~)
Sebentar lagi aku kena kemas barang.. al maklumlah, nak balik
sekolah yang harmonis.. ^_^
Well, sekembalinya aku ke sekolah,aku takkan dapat ontheline lagi..
Sedih woo~ amat sedih sebab tak dapat baca blog favouite aku lagi..
(adalah blog berkenaan :D)
So, buat abang T dan kak B.. teruskan menghupdate blog kamu ye..
nanti saya balik dari hostel saya baca~huu.
Later on aku nak bagi award kat abang T and kak B.. Blog korang
THE BEST!!

Buat rakan seperjuangan,(chewahh). Jangan le korang lalai dan leka ye.
Kita belajar betul2 untuk SPM! yeaahh~
Yang penting, jangan langgar peraturan kat skola ek..
Aku bukan nak bajet baik tapi memang baik.. HAHA.
Eh, betul larh.Korang tak percaya ke yang tahun ni aku masih belum langgar peraturan? Haissh..

Buat si dia...ermm.. apa nak habaq yea? Aku tak tau la.. kalau kau baca

blog aku ni.. aku nak pesan..
"BELAJAR RAJIN2 TAU.. JANGAN PEDULI DENGAN SI ****
TU.. LANTAK LA SAMA DIA NAK MATI KE NAK APA... " hehe..
Malam tadi si _____ call aku. ^_^ lama borak. Sampai dah tak nak stop
rasanya. Thx ye awak... ~

Okeyh la, dah habis dah sesi wasiat dan amanat terakhir aku. :D
Next time we meet ya all readers. (bajet la ade orang baca.. :D)

Jane :P

END OF CONVERSATION :)

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX