19 February, 2010

JANGAN!!


Assalamualaikum :)

Kepada BATCH 7-11 SBPI SELANDAR,(Budak form4 ye)
Aku nak bagi WARNING kat korang.. siapa yang berani komen kat
blog form kita, suruh buang gamba NUR SYAZA IZURIN
dan MUHAMMAD SHAHEZAD?? Hah?
Siapa yang kekurangan asam jawa tue? Nak aku derma sikit?

Tolong la korang, Please la, walaupun IZURIN dan SHAHEZAD dah pindah,
jangan la lupakan dorang and yang paling penting
DON'T SAY LIKE THAT!
Aku tak suke! Alamak aih, ni yang aku emo ni!
(Jimbet paranoid la ko)





So, kepada admin blog form.. NOOR RAIHAN, (yang cun melecun tue~ :P)
Kau jangan la ikut cakap si dia yang menyuruh kau delete gambar2 mereka k?
Biarkan mereka nak cakap ape, asalkan kami bahagia. (Ape aku merepek ni?)

okey la,
Lastly.. aku nak cakap kat si dia yang mulutnya tiada takaful insurans
(ala..takaful insurans RM 1.50, takkan tak boleh bayar?)
Kau jangan la memandai2 nak suruh orang delete gambar Izurin and Ezad.
(Siapa yang makan ais krim wall's dia takkan terasa macam aiskrim nestle~ )
Sekali lagi aku merepek.. agaknya disebabkan tekanan hidup yang melampau~

Okeyh2,bye
p/s: sory larh zurin,Ezad.. capapkn name kowang kt sni.. haha


END OF CONVERSATION :)

2 comments:

aqmal masud said...

tulis kat sini x gune, jumpe je raihan terus x pon komen balik kat blog form.

Diba Chan said...

haha.
da btaw da kt rehan

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX