03 January, 2010

What for?

First of all, sy nak bgtau yg tajuk ni langsung xde kene mengene dgn entri nya :) Nway, happy New Year. To ma family, ma friends :), and to ma koibito. Sbenarnye entri ni bertujuan mintak pendapat korang, aliran ape yg patut aku masuk form 4 ni. Berdasarkn result aku, sume aliran bole terima aku dgn hati yg terbuka (kira di alu2kn la nie) Tapi, aku yg konfius na msk aliran ape..
Aku dh mintak pendapat ramai org gak, tp sume xmmberi smangat yg aku nak.. hish..

Parentz aku ckp: aku bole msk yg mane2 aku nak.
Aku nak masuk aliran sains agama, tp kurg berkeyakinan dkat arab..haishh..

So, aku tgh konfius nih. Help me!
Dah la, aku nk balik sbpi selandar yg indah lg harmonis..
haha..
Jane!



No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX