30 January, 2010

We are the THOMAS EDISON!




The new year is showed up and the new generation came up..
we are the EDISON generation will make a new revolution to SISME :)
Cause we are the gifted elit :) Waha!

So, taun baru, azam baru.. (yeke?),classmate baru, boyfren lame?
(Bak kate anis najwa)
Kat sini aq nak listkn myclassmates for this year.. 2010.. =)

-Muhd Aqmal b. Masud
-Ahmad Azmeer Fakharurrazi b. Zaidi
-Muhd Hafizi b. Hamid
-Abdul Latif b.Omran
-Luqman Al Hakim
-Muhd Hazwan b. Abd Haleem
-Muhd Fahmi b. Omar

-Nor Adibah bt Luawi
-Siti Noor Aifa bt Taib
-Anis Farahin bt muhd Salihuddin
-Nurul Fatihah bt Ismail
-Nurul Zakiyyah bt Sukiman
-Nur Afiqah bt Marzuki

Mesty korang pelik kn? Asal sikit sgt Classmates aq..
Biase la.. population manusia smakin sikit skang..
We are the chosen =) (bajet sikit)
aq ingin memberikn gmba untuk kalin .. haha
tp an, tade pic besh la.. Gomene.. Wehu!
Now, we are waiting for the new students..
This 2 February =) Nt aq take pics banyak2 yea =)

Okeyh2..End of conversation =)

03 January, 2010

What for?

First of all, sy nak bgtau yg tajuk ni langsung xde kene mengene dgn entri nya :) Nway, happy New Year. To ma family, ma friends :), and to ma koibito. Sbenarnye entri ni bertujuan mintak pendapat korang, aliran ape yg patut aku masuk form 4 ni. Berdasarkn result aku, sume aliran bole terima aku dgn hati yg terbuka (kira di alu2kn la nie) Tapi, aku yg konfius na msk aliran ape..
Aku dh mintak pendapat ramai org gak, tp sume xmmberi smangat yg aku nak.. hish..

Parentz aku ckp: aku bole msk yg mane2 aku nak.
Aku nak masuk aliran sains agama, tp kurg berkeyakinan dkat arab..haishh..

So, aku tgh konfius nih. Help me!
Dah la, aku nk balik sbpi selandar yg indah lg harmonis..
haha..
Jane!



MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX